Δεν το κουνάει από το «’Ολντ Τράφορντ» ο Ρονάλντο: «Ο βασιλιάς παίζει την Κυριακή» (pic)

Δεν το κουνάει από το «’Ολντ Τράφορντ» ο Ρονάλντο: «Ο βασιλιάς παίζει την Κυριακή» (pic)

Με μήνυμα του στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε γνωστό πως επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μπήκε στην αποστολή για το φιλικό με την Βαγιεκάνο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να μείνει τελικά στην αγαπημένη του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με μήνυμα στα social media πως «Ο βασιλιάς παίζει την Κυριακή» ανακοίνωσε την επιστροφή του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έψαχνε απεγνωσμένα τον νέο σταθμό της καριέρας του, συναντήθηκε με τους διοικούντες των κόκκινων διαβόλων αλλά τελικά οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι» (vid)

Ο CR7 μπήκε στην αποστολή για τις φιλικές αναμετρήσεις με την Ατλέτικο Μαδρίτης (Σάββατο) και Ράγιο Βαγεκάνο (Κυριακή) και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην ομάδα του Βαγέκας.

Πάντως ο τεχνικός των «κόκκινων διάβολων», Έρικ Τεν Χαγκ έχει κάνει γνωστό εδώ και καιρό, πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στην Μπράιτον, μιας και έχει χάσει την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ