Μπαρτσελόνα – Πούμας 6-0: Εξάρα πριν τα επίσημα για την Μπάρτσα με αφηνιασμένο Λέβα

Μπαρτσελόνα – Πούμας 6-0: Εξάρα πριν τα επίσημα για την Μπάρτσα με αφηνιασμένο Λέβα

Η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-0 τη μεξικανική Πούμας στο «Καμπ» Νου και έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα της στη La Liga. Άνοιξε λογαριασμό ο Λεβαντόφσκι, επέστρεψε, συγκινήθηκε και τιμήθηκε από την Μπάρτσα ο Ντάνι Άλβες.

Έξι μέρες πριν την πρεμιέρα της στη La Liga κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο (13/8, 22:00) η Μπαρτσελόνα έκανε πάρτι κόντρα στη μεξικανική Πούμας στο «Καμπ Νου». Σε παιχνίδι για το Gamper 2022 προς τιμή του ιδρυτή του συλλόγου, οι Καταλανοί συνέτριψαν με 6-0 την ομάδα στην οποία αγωνίζεται πλέον ο Ντάνι Άλβες και έδειξαν έτοιμοι για τα επίσημα.

Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που συστήθηκε στο κοινό της Βαρκελώνης με γκολ και δύο ασίστ σε 19 λεπτά, ενώ τιμήθηκε από τους «μπλαουγκράνα» ο Άλβες για την τεράστια προσφορά του στο κλαμπ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Περισσότεροι από 83.000 οπαδοί της Μπάρτσα βρέθηκαν στο γήπεδο αν και επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση και αποθέωσαν την ομάδα τους.

Διαβάστε επίσης: Τρομερό σκηνικό: Οπαδοί της Χιμπέρνιαν πέταξαν τηγανητές πατάτες σε αντίπαλο (vid)

Μόλις στο 3′ ο Λέβα άνοιξε το σκορ και παράλληλα τον λογαριασμό του με τη φανέλα της νέας του ομάδας, όταν τελείωσε εξαιρετικά τη φάση μετά από ασίστ του Πέδρι. Δύο λεπτά μετά οι ρόλοι αντιστράφηκαν. Ο Πολωνός σέρβιρε για τον Ισπανό παικταρά που έκανε με άνεση το 2-0 για την Μπαρτσελόνα.

Από ασίστ του Ραφίνια ο Ντεμπελέ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 3-0 στο 10′ και στο 19′ ο Λέβαντόφσκι έδωσε νέα ασίστ στον Πέδρι που έκανε το 4-0 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ομπαμεγιάνγκ που είχε περάσει ως αλλαγή πήρε την ασίστ από τον Κεσί και σε άδειο τέρμα έκανε το 5-0 στο 49′.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84′ ο Ντε Γιονγκ σαν σε προπόνηση, με τον Ολλανδό να πετυχαίνει ίσως και το τελευταίο του γκολ με την Μπαρτσελόνα καθώς δέχεται μεγάλες πιέσεις για να πωληθεί.

Η σύνθεση της Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν (61′ Πένια), Ρομπέρτο (61′ Ντεστ), Αραούχο (61′ Κούντε), Γκαρσία (46′ Πικέ), Μπαλντέ (46′ Άλμπα), Γκάβι (46′ Κεσιέ), Μπουσκέτς (46′ Γκονσάλες), Πέδρι (46′ Φρένκι Ντε Γιονγκ), Ντεμπελέ (46′ Ομπαμεγιάνγκ), Λεβαντόβσκι (60′ Ντεπάι), Ραφίνια (46′ Φάτι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ