O Λέβα πήρε το… όπλο του: Ένα γκολ και δύο ασίστ σε 19 λεπτά κόντρα στην Πούμας (vids)

O Λέβα πήρε το… όπλο του: Ένα γκολ και δύο ασίστ σε 19 λεπτά κόντρα στην Πούμας (vids)

Άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε δύο ασίστ σε 19 λεπτά κόντρα στην Πούμας.

Την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής (7/8) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ήταν απολαυστικός. Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχτηκαν την Πούμας, στην οποία αγωνίζεται πλέον ο Ντάνι Άλβες, για το Gamper 2022 και ο Πολωνός σταρ φρόντισε να δείξει με το… καλησπέρα τις διαθέσεις του, έστω κι πρόκειται για φιλικό ματς.

Πριν καν συμπληρωθούν τρία λεπτά στο «Καμπ Νου» ο Πέδρι έβγαλε υπέροχη ασίστ για τον Λέβα κι εκείνος τελείωσε τη φάση για το 1-0 πανηγυρίζοντας το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα. Ο 33χρονος άσος είχε τρελά κέφια και στη συνέχεια έδωσε και δύο ασίστ στον Πέδρι για να πετύχει κι εκείνος δύο γκολ, με τον Ντεμπελέ να προσθέτει ακόμη ένα και το σκορ να φτάνει στο 4-0 στο 19′ στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης: Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο νέος βασιλιάς της Premier League είναι εδώ (pics & vids)

Αυτό είναι το τελευταίο φιλικό για την Μπαρτσελόνα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων καθώς το ερχόμενο Σάββατο (13/8, 22:00) οι Καταλανοί θα υποδεχτούν στο «Καμπ Νου» τη Ράγιο Βαγεκάνο για την πρώτη αγωνιστική της La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ