Kόλμαν: «Παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε»

Kόλμαν: «Παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε»

Δηλώσεις μετά τη φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ιωνικό έκανε ο προπονητής των Περιστεριωτών Κρις Κόλμαν.

Ο Κρις Κόλμαν έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα μεταξύ του Ιωνικού και του Ατρομήτου. Ο ίδιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου όχι όμως και από την συμπεριφορά της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

Ταυτόχρονα του έκανε εντύπωση πως σε έναν φιλικό αγώνα ο διαιτητής απέβαλε ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο νέος επιθετικός της ΑΕΚ – Η μεγάλη αποκάλυψη του Ματίας Αλμέιδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό. Παίξαμε πολύ καλά, παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαμε στο μοτίβο που ήθελε να περάσει ο αντίπαλος και αυτό ήταν απογοητευτικό. Δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό, έπρεπε να μείνουμε προσηλωμένοι στον τρόπο που θέλουμε εμείς να παίζουμε».

Για τις αποβολές των Χατζηισαΐα και Ρομαό:
«Πραγματικά, ποιο ήταν το νόημα των αποβολών, διαιτητή; Πραγματικά, ποιο είναι το νόημα; Και οι δύο προπονητές συμφωνήσαμε να αντικαταστήσουμε τους δύο παίκτες γιατί θέλουμε να παίξουμε 11 εναντίον 11. Απορώ. Ποιο είναι το νόημα;».

Για τον φετινό στόχο:
«Ο στόχος για μας είναι απλός. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί. Και αυτό πρέπει να συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Όχι μόνο σε 10 ή 15 παιχνίδια, αλλά σε όλα. Πρέπει να παραμένουμε προσηλωμένοι στο δικό μας ρυθμό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και πώς θέλουμε να παίξουμε κι όχι να εμπλεκόμαστε σε αυτό που θέλει να κάνει ο αντίπαλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ