Αυτός είναι ο νέος επιθετικός της ΑΕΚ – Η μεγάλη αποκάλυψη του Ματίας Αλμέιδα

Αυτός είναι ο νέος επιθετικός της ΑΕΚ – Η μεγάλη αποκάλυψη του Ματίας Αλμέιδα

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένα από τα πιο δυνατά πρότζεκτ της ΑΕΚ και ο Ματίας Αλμέιδα ετοιμάζεται να τον μονιμοποιήσει σε νέο ρόλο.

Η ΑΕΚ σκανάρει την αγορά και ετοιμάζεται για την τελική, μεταγραφική της αντεπίθεση. Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα και Βίντα έχουν ήδη πάρει τον δρόμο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους ανθρώπους του δικεφάλου να επικεντρώνονται πλέον σε δύο μέτωπα. Στην απόκτηση δεύτερου στόπερ, αλλά και στην προσθήκη επιθετικού.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει καθυστέρηση σε αυτές τις δυο μεταγραφικές υποθέσεις. Πολλές οι περιπτώσεις που εξετάζονται, με τους Ράντεκ Κουχάρσκι-Μπρούνο Άλβες να ξεσκονίζουν τη… λίστα τους. Η ΑΕΚ «καίγεται» και για αυτόν τον λόγο… τρέχει. Θα αφήσουμε όμως στην άκρη το (μείζον) θέμα του στόπερ και θα «πιάσουμε» του επιθετικού. Το πρόβλημα είναι μεγάλο για την ΑΕΚ. Ουσιαστικά, μόνο ο Σέρχιο Αραούχο είναι αυτή τη στιγμή καθαρός φορ στην Ένωση. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δε βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τη λύση στον γρίφο. Κάπου εκεί, κολλάει και η περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία.

Στα φιλικά προετοιμασίας, όπου ο δικέφαλος τα πήγε περίφημα, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεγε μια διαφορετική θέση για τον εκρηκτικό άσο. Ο Αργεντινός τεχνικός «τράβηξε» από τα άκρα τον Γκαρσία, μετατρέποντάς τον σε δεύτερο επιθετικό. Μπορεί να πετύχει το… πείραμα με τον 24χρονο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο; Αναρωτιούνται οι πάντες στον κιτρινόμαυρο πλανήτη.

Αναμφίβολα, τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Σίγουρα, αυτή η αλλαγή δεν είναι εύκολη και δεν αφομοιώνεται από την μια μέρα στην άλλη. Αλλά ο Λιβάι ανταποκρίθηκε αρκετά καλά στα φιλικά τεστ, με τον Αλμέιδα να γίνεται σοφότερος. Ο 24χρονος είχε βρει και δίχτυα κόντρα στην Ουτρέχτη και γενικά, έδειξε, πως μπορεί να υπολογίζεται για αυτή τη θέση.

Φυσικά, ο Αλμέιδα δεν ξύπνησε ένα πρωί και σκέφτηκε να κάνει φορ τον Γκαρσία. Είδε και δοκίμασε πράγματα στις προπονήσεις. Και οι εμφανίσεις του 24χρονου έδωσαν λίγη παραπάνω… τροφή για σκέψη. Ο νεαρός άσος είναι από τους πιο χαρισματικούς παίκτες της ΑΕΚ. Από τους λίγους που ξεχώριζαν στα περσινά και προπερσινά ναυάγια της ομάδας. Ενας παίκτης που μπορεί και πηδάει στον… Θεό για μια κεφαλιά. Που διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, έχει την «έκρηξη» στο ρεπερτόριο του και διακρίνεται για τα τελειώματά του. Εχει δηλαδή όλο το «πακέτο». Άλλωστε, δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει ξεσηκώσει το ελληνικό κοινό με μια του ενέργεια, με μια κίνηση.

Ο Αλμέιδα πιστεύει τον Λιβάι Γκαρσία και ο 24χρονος δεν αποκλείεται να μονιμοποιηθεί στην «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης. Στην τρίτη του χρονιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο νεαρός άσος ετοιμάζεται για νέα ήθη και έθιμα. Μένει να φανεί αν θα πετύχει η αλλαγή του Πελάδο στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ