O Bόλος την πρωτιά στο τουρνουά του «Πανθεσσαλικού» (vid)

O Bόλος την πρωτιά στο τουρνουά του «Πανθεσσαλικού» (vid)

Με σκορερ τους Φερντάντες και Εσκοβάλ ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ και κατέκτησε την πρωτιά στο τουρνουά του «Πανθεσσαλικού».

Την πρωτιά στο τουρνουά του «Πανθεσσαλικού» κατέκτησε ο Βόλος ο οποίος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας για την εποχή αρκετά καλό ρυθμό.

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 4′, με τον Φαν Βέερτ να κάνει όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ και τον Σωτηρίου να αρνείται το γκολ στον Βίκτορ Φερνάντες.

Διαβάστε επίσης: Κλείνει Θυμιάνη η ΑΕΚ (vid)

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 31′, με τον με τον Βίκτορ Φερνάντες να κλέβει και να σερβίρει στον Πάολο Φερνάντες, ο οποίος σκόραρε με υπέροχο πλασέ!

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν δύο τα τέρματα τους, με τον Εσκοβάλ.

Ο ΟΦΗ μείωσε στο 54′ μετά από σέντρα του Ντιουσέ και κεφαλιά του Διαμαντή, ενώ στη συνέχεια πίεσε και έψαξε την ισοφάριση, όμως ο Βόλος ήταν σωστά συμπαγής αμυντικά, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Βόλος (Τανσό): Παπαδόπουλος, Λυμπεράκης, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Τάχατος, Μπαριέντος, Ουεντραόγκο, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Βίκτορ Φερνάντες, Φαν Βέερτ

Στον πάγκο: Κλέιμαν, Λούνα, Ματίγια, Μεζκίδα, Σταμένκοβιτς, Άλχο, Μεταξάς, Σιέλης, Τσοκάνης, Τσέλιος, Τριανταφύλλου

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης

Στον πάγκο: Μανδάς, Νέιρα, Βούρος, Διαμαντής, Ντικό, Γιοχού, Μεγιάδο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ