Κλείνει Θυμιάνη η ΑΕΚ (vid)

Κλείνει Θυμιάνη η ΑΕΚ (vid)

Σε μία σημαντική επένδυση για το μέλλον προχωρά η ΑΕΚ που φαίνεται πως είναι κοντά στην απόκτηση του Κώστα Θυμιάνη ο οποίος κατέθεσε προσφυγή κι έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη.

Επένδυση με το βλέμμα στο μέλλον για την ΑΕΚ η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι κοντά στην απόκτηση του Κώστα Θυμιάνη. Ο 21χρονος μέσος, που εδώ και καιρό είναι στο στόχαστρο της Ένωσης αλλά και άλλων μεγάλων ομάδων της Super League, έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη καθώς κατέθεσε προσφυγή λόγω οφειλών.

Ο Θυμιάνης είχε αναδειχθεί καλύτερος νέος παίκτης της Super League 2 τη σεζόν 2020-21 ενώ πέρσι πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Ξάνθη καθώς κατέγραψε 25 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ. Ο νεαρός άσος έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως εσωτερικός μέσος ενώ έχει αγωνιστεί και ως στόπερ. Είναι διεθνής και αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων ενώ μετρά 24 συμμετοχές συνολικά με όλες τις μικρές Εθνικές.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Ισπανία 86-70: Η #my_national_team και ο Giannis έστειλαν μήνυμα κυριαρχίας

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Θυμιάνης προορίζεται για την πρώτη ομάδα. Το πιθανότερο είναι πως θα τον δει ο Ματίας Αλμέιδα και θα πάρει κάποια παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα αφού στις θέσεις που αγωνίζεται η ΑΕΚ έχει πολλές λύσεις και θα είναι δύσκολο να βρει χρόνο. Προς το παρόν πάντως από την Ένωση δεν επιβεβαιώνουν καν τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ