Ατομικό για Τσέριν, αποφόρτιση για τους βασικούς κόντρα στη Ράγιο

Ατομικό για Τσέριν, αποφόρτιση για τους βασικούς κόντρα στη Ράγιο

Συνέχισε να προπονείται ατομικά ο Τσέριν για τον Παναθηναϊκό, την ώρα που το πρόγραμμα για τους βασικούς του φιλικού κόντρα στη Ράγιο, περιελάβανε αποφόρτιση.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ντνίπρο (25/7 και ώρα 21:00) για τον 2ο γύρο των προκριματικών του Champions League.

Οι πράσινοι μετά την πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο είχαν ρεπό χθες (19/7), ενώ σήμερα το πρόγραμμα για τους βασικούς του ματς αυτού είχε αποθεραπεία, με τον Άνταμ Τσέριν να συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Σέντερ-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά η ενημέρωση από την πράσινη ΠΑΕ:

«Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο ματς της νέας σεζόν με την Ντνίπρο στη Σλοβακία στις 25 Ιουλίου εισέρχεται στην τελική ευθεία. Οι πράσινοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση στο Γ. Καλαφάτης μετά το φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και όσοι έπαιξαν βασικοί στην αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης. Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε rondo, ασκήσεις κατοχής και διπλό. Ατομικά προπονήθηκε ο Τσέριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ