
Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 3-1 τη Σταλ στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη να είναι ο πρωταγωνιστής του ματς με γκολ και ασίστ, στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Αρκάδες.
Με τον Εμμανουηλίδη να κάνει τη διαφορά με γκολ και ασίστ, ο Αστέρας Τρίπολης επιβλήθηκε με 3-1 της Σταλ σε φιλικό ματς που έγινε επί πολωνικού εδάφους.
Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, οι Αρκάδες επιβλήθηκαν της ομάδας της δεύτερης κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος, με τον Σιλά να σκοράρει και αυτός στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ ο Μπαρτόλο σημάδεψε δύο φορές τα δοκάρια.
Η ελληνική ομάδα απείλησε στο 10′ με το σουτ του Καλτσά μέσα από την περιοχή να βρίσκει σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα των Πολωνών, ωστόσο, επτά λεπτά μετά οι «κιτρινομπλέ» άνοιξαν το σκορ με την κοντινή προβολή του Εμμανουηλίδη.
Λίγο πριν το ημίωρο και κόντρα στη ροή του αγώνα, η Σταλ έφτασε στην ισοφάριση ύστερα από λάθος της άμυνας του Αστέρα. Στο 51′, όμως, το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη ανέκτησε ξανά το προβάδισμα.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά και προσωρινή απόκρουση του γκολκίπερ των Πολωνών η μπάλα έφτασε ξανά στον αρχηγό των Αρκάδων, ο οποίος έκανε νέα σέντρα, η μπάλα χτύπησε σε πόδι αμυντικού της Σταλ και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1.
Στο 57΄ο Μπαρτόλο σημάδεψε τη συμβολή των δοκών ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, τρία λεπτά μετά έκανε το ίδιο και στο 63′ ο Εμμανουηλίδης έγινε δημιουργός και ο Σιλά στο ανεπίσημο ντεμπούτο του έκανε το τελικό 3-1.
Η ενδεκάδα του Παντελίδη: Παπαδόπουλο, Άλχο, Σίπτσιτς, Καστάνιο (46′ Τριανταφυλλόπουλο), Σιλά, Μούμο (46′ Έντερ), Αλάγκμπε (46′ Γιαμπλόνσκι), Μπαρτόλο, Εμμανουηλίδη, Καλτσά, Μακέντα
Στο 64′ μπήκαν οι: Κακαδιάρης, Γκιοακίνι, Κετού, Οκό, Καλλαντζή (75′ Φρόκου), Τζίμας, Τζανδάρης, Πομόνης.