Αρτέτα : «Ξέρω πως ο Μουρίνιο θα πετύχει στην Τότεναμ»

Αρτέτα : «Ξέρω πως ο Μουρίνιο θα πετύχει στην Τότεναμ»

Ο Μικέλ Αρτέτα μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Ζοσέ Μουρίνιο λίγο πριν από το λονδρέζικο ντέρμπι της Κυριακής (12/7).

Το απόγευμα της Κυριακής (12/7, 18:30) η Τότεναμ υποδέχεται στο «Hotspur Stadium» την Άρσεναλ στο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μικέλ Αρτέτα δε δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Ζοζέ Μουρίνιο πριν από τη μεταξύ τους μάχη.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» υποστήριξε πως ο «Special One» έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού και πως βοήθησε τις ομάδες του να κατακτήσουν τίτλους. Επίσης δήλωσε ότι ο προπονητής των «σπιρουνιών» θα πετύχει στο Λονδίνο και ότι η Τότεναμ παραμένει εξαιρετική ομάδα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ο Μουρίνιο έχει έναν ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού και διαχείρισης των αγώνων. Μπορεί να ζητά πολύ το μηδέν στην άμυνα, όμως οι ομάδες του μην ξεχνάτε πως σκοράρουν και πολλά γκολ.

Οι ομάδες του ήταν πραγματικά καλές και κέρδισαν τίτλους λόγω αυτού. Φέτος η Τότεναμ είχε πολλούς τραυματισμούς κι αυτό δεν τον βοήθησε. Ήταν ένα μεγάλο μειονέκτημα για την ομάδα τους.

Ξέρω πως ο Μουρίνιο θα πετύχει στην Τότεναμ. Γνωρίζω ανθρώπους που έχουν δουλέψει μαζί του και πάντα βρίσκει τρόπο να πετυχαίνει. Μπορεί να έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως η Τότεναμ θα βρει το δρόμο της. Μην ξεχνάμε ότι πήγε στη μέση της σεζόν, κάτι που είναι πολύ δύσκολο.

Το ντέρμπι με την Τότεναμ θα είναι περίεργο που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο. Είμαστε τυχεροί να έχουμε πολλές μεγάλες ομάδες στο Λονδίνο και να διεξάγονται συνεχώς ντέρμπι. Είναι κρίμα που θα παίξουμε με άδειες εξέδρες, όμως πρέπει να το συνηθίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ