Γκουαρντιόλα : «Προτιμώ την 2η θέση από την κατάκτηση του FA Cup»

Γκουαρντιόλα : «Προτιμώ την 2η θέση από την κατάκτηση του FA Cup»

Την προτίμηση του στη 2η θέση της Premier League παρά την κατάκτηση του κυπέλλου εξέφρασε ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Με τη Λίβερπουλ να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και παρά την εξασφάλιση του Carabao Cup και την πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, ανέφερε πως ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η 2η θέση στην Premier League.

«Ο οργανισμός της ομάδας θέλει φυσικά να κατακτάμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε όμως πως η 2η θέση στο πρωτάθλημα είναι καλύτερη από την κατάκτηση του FA Cup και του Carabao Cup. Δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα της φετινής σεζόν, αλλά ήμασταν καλύτεροι από τις υπόλοιπες 18 ομάδες» ανέφερε ο Καταλανός προπονητής.

Η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει να μάθει τη Δευτέρα την εκδίκαση της απόφασης από το CAS για τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, όπου χθες έμαθε τον πιθανό επόμενο αντίπαλο (Γιουνβέντους/Λιόν) για τα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης, εφόσον περάσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ