Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1-1

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1-1

Η Μπέρνλι έφυγε με τον βαθμό από το Άνφιλντ και έγινε η πρώτη ομάδα που το κατορθώνει έπειτα από 24 ολόκληρα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, η τελευταία ισοπαλία για τη Λίβερπουλ στο γήπεδό της ήταν τον Ιανουάριο του 2019 με τη Λέστερ.

Το νικηφόρο σερί της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ σταμάτησε από την σκληροτράχηλη Μπέρνλι έπειτα από 24 ολόκληρους αγώνες. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και την αρμάδα του Σον Ντάις για την 35η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Το σκορ άνοιξε για τη Λίβερπουλ ο Άντριου Ρόμπερτσον στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι «κόκκινοι» ωστόσο δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να το εκμεταλλευτούν. Έτσι, στο 69ο λεπτό, ο Τζέι Ροντρίγκεζ με κίνηση φορ και ωραίο τελείωμα έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα, στις τελευταίες στιγμές του αγώνα, αυτή που είχε τις καλύτερες φάσεις ήταν η Μπέρνλι, έχοντας και δοκάρι.

Πλέον στη βαθμολογία, η «αδιάφορη» Λίβερπουλ φτάνει τους 93 βαθμούς και διεκδικεί ακόμα το ρεκόρ μεγαλύτερης συγκομιδής πόντων σε μία σεζόν στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Από την άλλη, η Μπέρνλι με 50 πόντους βλέπει ακόμα και ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Λίβερπουλ: Άλισον, Άρνολντ(Γουίλιαμς 69′), Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ(Τσάμπερλεϊν 81′), Τζόουνς(Κεϊτά 69′), Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο

Μπέρνλι: Πόουπ, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Ταρκόφσκι, Τέιλορ, Πίτερς(Γκούντμουντσον 65′), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ, ΜακΝίλ, Γουντ, Ροντρίγκεζ(Βίντρα 65′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ