«Θέλει δανεικό τον Ποντένσε η Σέλτικ»

«Θέλει δανεικό τον Ποντένσε η Σέλτικ»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει συλλέξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με μία από αυτές, να είναι η Σέλτικ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στην Γουλβς, τον Γενάρη που μας πέρασε. Ο 25χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε με το σκεπτικό ότι θα βοηθήσει την ομάδα του Εσπιρίτο, ωστόσο, ο νεαρός δεν έχει καταφέρει να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής. Το lockdown, μάλιστα, τον κράτησε για μία εβδομάδα παραπάνω εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παρότι δεν έχει αγωνιστεί τόσο, όσο στον Ολυμπιακό, ο Πορτογάλος άσος έχει συλλέξει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρώπης. Σύμφωνα με την «Mirror», μία από αυτές είναι η Σέλτικ. Ο Σκωτσέζικος σύλλογος θέλει να αποκτήσει τον ταλαντούχο εξτρεμ με την μορφή δανεισμού, κάτι που δεν θα δεχτεί τόσο εύκολα, ο προπονητής των «λύκων».

Συγκεκριμένα, ο Νούνο Εσπιρίτο υπολογίζει κανονικά τον ποδοσφαιριστή που κόστισε 17 εκ. λίρες στην ομάδα του. Μάλιστα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, είχε κάνει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, να μην μείνει σε καραντίνα ο Ποντένσε για 14 ημέρες, ώστε να είναι διαθέσιμος στα επόμενα παιχνίδια. Ο Ποντένσε έχει προλάβει να αγωνιστεί σε οκτώ ματς, με μόλις μία ασίστ στο παλμάρε του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ