Γουλβς : Ζήτησε άδεια για τον Ποντένσε

Γουλβς : Ζήτησε άδεια για τον Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκεται σε καραντίνα και η Γουλβς θέλει να πάρει την άδεια ώστε να τον υπολογίζει στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε βρισκόταν στην Πορτογαλία μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όπου είχε μεταβεί για ένα προσωπικό θέμα. Ωστόσο, η απαγόρευση πτήσεων προς την Αγγλία, δεν του επέτρεπε να επιστρέψει και να ενσωματωθεί στην Γουλβς. Αυτή την στιγμή, ο Πορτογάλος εξτρέμ, βρίσκεται σε καραντίνα για 14 μέρες, όμως, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της για τα επόμενα παιχνίδια.

Όπως αναφέρει η «Telegraph», ο αγγλικός σύλλογος έχει ζητήσει ειδική άδεια, ώστε ο παίκτης, να βγει νωρίτερα από την καραντίνα και να μπει στην αποστολή των «λύκων». Μάλιστα, τα επόμενα δύο παιχνίδια με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την Τετάρτη (08/07) και Έβερτον, την Κυριακή (12/08), είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τις θέσεις που «οδηγούν» στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή, ο αγγλικός σύλλογος βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με τρεις βαθμούς διαφορά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι η Γουλβς, στηρίζεται στον νέο νόμο που έβγαλε η αγγλική Ομοσπονδία, την περασμένη εβδομάδα. Σε αυτό, λέει ότι οι ομάδες που βρίσκονται στην ελίτ, μπορούν να «σπάσουν» τις 14 μέρες καραντίνα.

Ο Νούνο Εσπιρίτο, παρότι δεν έχει προσφέρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Ντάνιελ Ποντένσε, τον θεωρεί μία αξιόπιστη λύση για την θέση των εξτρεμ. Ο 24χρονος Πορτογάλος κόστισε 17 εκ. λίρες στους «λύκους», μετά την τρομερή παρουσία του στον Ολυμπιακό, όπου είχε συνολικά 68 συμμετοχές με 13 γκολ και 14 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ