MVP του αγώνα ο Ποντένσε, τον αποθέωσε ο Νούνο Εσπίριτο (vids)

MVP του αγώνα ο Ποντένσε, τον αποθέωσε ο Νούνο Εσπίριτο (vids)

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ήταν αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής της Γουλβς σήμερα, «ζαλίζοντας» ουκ ολίγες φορές την άμυνα της Έβερτον. Δείτε τι είπε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο για τον παίκτη του.

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα παρέλαβε ο Ντάνιελ Ποντένσε, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης της Γουλβς με την Έβερτον. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, στο ντεμπούτο του ως βασικός με τα χρώματα των «Λύκων» στην Πρέμιερ Λιγκ… εντυπωσίασε και «ανάγκασε» τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να τον αποθεώσει.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε άνω κάτω τα «Ζαχαρωτά» στη νίκη της Γουλβς με 3-0. Έγινε από τους ποδοσφαιριστές «μετρημένους στα δάχτυλα» που καταφέρνουν να πάρουν το βραβείο «Man Of The Match» στην πρώτη τους συμμετοχή ως βασικοί στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Επιπλέον, συμμετείχε στις περισσότερες επιθέσεις της Γουλβς στο ματς, μετρώντας τρία σουτ, τα δύο εξ’ αυτών στον στόχο. Μάλιστα, στη μία ώρα αγώνα, ο Ποντένσε λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ αφού το σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε στη γραμμή ο Πίκφορντ. Μπήκε με τη μπάλα πέντε φορές στην αντίπαλη περιοχή, περισσότερες από κάθε άλλον. Ενώ τέλος, πραγματοποίησε με επιτυχία τέσσερις ντρίμπλες, κάνοντας τους αντιπάλους… να τον ψάχνουν.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, όπως ήταν λογικό έμεινε ικανοποιημένος από τον παίκτη του, τον οποίο αποθέωσε. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι με τον καιρό περιμένει περισσότερα από τον ίδιο. Αναλυτικά όσα είπε: 

«Ναι, μας έδωσε σπίθα. Έχει ταλέντο και ποιότητα, νομίζω ότι προετοιμάζει τον εαυτό του για αυτή τη στιγμή. Τα πήγε καλά σήμερα, υπήρχαν φορές που δεν υπήρχε συνεννόηση με τους συμπαίκτες του αλλά νομίζω ότι με τον καιρό θα βελτιώσει κάποια πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ