Μουρίνιο : «Θα ήμασταν στο Champions League αν ήμουν εγώ απ’ την αρχή της σεζόν»

Μουρίνιο : «Θα ήμασταν στο Champions League αν ήμουν εγώ απ’ την αρχή της σεζόν»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποστήριξε πως η Τότεναμ θα έβγαινε στο Champions League αν ήταν ο ίδιος στον πάγκο της από την αρχή της σεζόν.

Η Τότεναμ νίκησε στο «Hotspur Stadium» με 2-1 την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από τη λήξη του ματς, ο προπονητής των «σπιρουνιών», Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τη νίκη της ομάδας του και όχι μόνο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε πως οι Λονδρέζοι θα έπαιζαν στο Champions League της επόμενης περιόδου αν καθόταν ο ίδιος στον πάγκο τους από την αρχή της σεζόν.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δίνω μεγάλο μερίδιο στους παίκτες επειδή ήταν πραγματικά φανταστικοί. Αυτό που τους ζήτησα τακτικά μου το έδωσαν, αυτό που τους ζήτησα από τη συναισθηματική πλευρά μου το έδωσαν ακόμη περισσότερο. Ήταν φανταστικοί.»

Στη συνέχεια είπε: «Ξέρω ότι θα το δω από την ατομική πλευρά και θα πω ότι από τη μέρα που ανέλαβα, αν το πρωτάθλημα ξεκινούσε τότε, ακόμα και με όλα τα προβλήματα που είχαμε νομίζω ότι τώρα θα ήμασταν τέταρτοι ή πέμπτοι.

Δεν θέλω να είμαι εγωιστής. Δεν θέλω να δω τα πράγματα σαν οπαδός που είναι χαρούμενος που θα τερματίσει πάνω από την Άρσεναλ. Θα ήθελα να παίξω στο Europa League. Δεν είναι μια διοργάνωση με την οποία είμαι ερωτευμένος. Δεν είναι μια διοργάνωση στην οποία θα ήθελα πολύ να παίξω, αλλά όταν δεν μπορείς να παίξεις στο Champions League, παίζεις στο Europa League.

Στην καριέρα μου έχω παίξει στο Europa League δύο φορές και το κατέκτησα δύο φορές. Δε θα ήταν κακό να παίξω για τρίτη φορά και να το κατακτήσω για τρίτη φορά. Πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος της σεζόν για να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε σε μια θέση που οδηγεί στο Europa League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ