Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Σόλσκιερ περιέγραψε την πρώτη μέρα του Μπρούνο Φερνάντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Ο Σόλσκιερ περιέγραψε την πρώτη μέρα του Μπρούνο Φερνάντες

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έξηρε τον χαρακτήρα του Μπρούνο Φέρναντες, ενώ παράλληλα περιέγραψε την πρώτη μέρα του Πορτογάλου στο Κάρινγκτον.

Είναι ο άνθρωπος που έχει αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον περασμένο Φεβρουάριο. Όσο βρίσκεται στους Κόκκινους Διαβόλους, εκείνοι δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι. Ο Μπρούνο Φερνάντες περί ου ο λόγος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να αποθεώνει τον παίκτη του με κάθε ευκαιρία.

Αυτήν την φορά ο Νορβηγός τεχνικός περιέγραψε την πρώτη μέρα του Πορτογάλου άσου, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ήδη δυο φορές παίκτη του μήνα στην Premier League, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εγκωμιάζοντας τον χαρακτήρα του.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ:

«Την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα, έδωσε το χέρι του σε όλους. Δεν ήρθε εδώ θεωρώντας είμαι η μεγάλη μεταγραφή. Εγώ είμαι και ακολουθήστε με. Όχι, σε καμία περίπτωση. Έδωσε σε όλους το χέρι του.

Αυτό είναι οικογένεια. Η Γιουνάιτεντ είναι μια οικογένεια. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο Σερ Άλεξ είναι πραγματικά μοναδική»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ