Σόλσκιερ : «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Σόλσκιερ : «Πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Καθόλου ικανοποιημένος με την ομάδα του δεν ήταν ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, μετά την απώλεια βαθμών κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Την ευκαιρία να «πιάσει» τετράδα έχασε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον χθεσινό αγώνα με τη Σαουθάμπτον, η οποία κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να κόψει βαθμούς στους «κόκκινους διάβολους».

Όπως ήταν φυσιολογικό ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν έμεινε ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αλλά και με τη γενικότερη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στον αγώνα.

«Είναι η χειρότερη στιγμή να δέχεσαι γκολ αλλά αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να το δεχτούμε επειδή και εμείς έχουμε κερδίσει πολλούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά. Είναι λυπηρό όταν σκέφτεσαι πόσο κοντά ήσουν στη νίκη αλλά αντικειμενικά σήμερα δεν την αξίζαμε. Παίξανε καλά και ήταν πιο δυνατοί σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά σε καμία περίπτωση δεν βρήκαμε τον ρυθμό που θέλαμε» δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νορβηγός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ