Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Ανησυχία στους λοιμωξιολόγους για εξαρση κρουσμάτων μετά τον συνωστισμό εξυγιαντών για να γιορτάσουν τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρέμιερ Λιγκ : Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η μεταγραφική περίοδος

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ συμφώνησαν η μεταγραφική περίοδος να έχει «Deadline Day» την 5η του Οκτώβρη. Δείτε όλες οι λεπτομέρειες.

Πρέμιερ Λιγκ : Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει η μεταγραφική περίοδος | to10.gr

Για δέκα εβδομάδες θα κρατήσει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν παίκτες από τις 27 Ιουλίου έως και τις 5 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απόφαση δεν είναι οριστική, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα αλλάξει κάτι στο χρονικό διάστημα του μεταγραφικού «παραθύρου» στο Νησί. Επιπλέον, οι σύλλογοι του αγγλικού πρωταθλήματος αναμένεται να ψηφίσουν για την επέκταση της μεταγραφικής περιόδου σε ακόμα δύο εβδομάδες, αλλά μονάχα για κινήσεις ανάμεσα σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και της EFL. Η περίοδος αυτή, αν επικυρωθεί, θα ισχύει από τις 6 Οκτωβρίου έως και τις 18 του ίδιου μήνα.

Στο τελευταίο συμβούλιο της Πέμπτης, οι μεγαλομέτοχοι των ομάδων αποφάσισαν να καθυστερήσουν την απόφαση, μέχρι να έρθουν σε συμφωνία και με την EFL για την περίπτωση των μικρότερων κατηγοριών.