Μπέρνλι – Γουλβς 1-1

Μπέρνλι – Γουλβς 1-1

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League κρατούσε το πολύτιμο τρίποντο μέχρι το 94', με την Μπέρνλι να την ισοφαρίζει και να της κόβει τη... φόρα για την τετράδα.

Καταστροφική ισοπαλία για την Γουλβς στο Τερφ Μουρ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League φιλοξενήθηκε από την Μπέρνλι για την 36η αγωνιστική της Premier League και αναζητούσε μόνο το τρίποντο.

Ωστόσο, ισοφαρίστηκε (1-1) στις καθυστερήσεις και βλέπει το όνειρο της τετράδας και του Champions League να απομακρύνεται από τα πόδια της. Οι «Λύκοι» βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης με 56 πόντους, στο -3 από την 4η θέση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στην 10η θέση με 51 πόντους.

Η ομάδα του Νόυνο Εσπίριτο Σάντο δημιουργούσε καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πόουπ, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει το γκολ.

Τελικά, η… προσωρινή λύτρωση ήρθε στο 76′ με τον μόνιμο σκόρερ του συλλόγου. Ο Χιμένες έπιασε ένα τρομερό βολέ από το ύψος της περιοχής, κάνοντας το 0-1. Το σοκ όμως ήρθε στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94΄. Η Μπέρνλι κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ντόχερτι και ο Γουντ έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα, μειώνοντας τις ελπίδες της Γουλβς για την τετράδα.

ΜΠΕΡΝΛΙ: Πόουπ, Πίτερς, Μπάρντσλεϊ, Λονγκ, Ταρκόβσκι, Τέιλορ (29’ Γκούντμουντσον), Γουέστγουντ, Μπράουνχιλ (85’ Μπρέιντι), Ροντρίγκες (51’ Βίντρα), Γουντ, ΜακΝέιλ

ΓΟΥΛΒΣ: Πατρίσιο, Βινιάγρε (84’ Ντεντόνκερ), Μπολί, Κόαντι, Μουτίνιο, Σάις, Ποντένσε (70’ Ντόχερτι), Νέβες, Χιμένες (84’ Γιόνι), Ζότα (78’ Νέτο), Τραορέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ