Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-1

Άρσεναλ – Λίβερπουλ 2-1

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-1 της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ και κράτησε ακέραιες τις πιθανότητες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Όσο ζει, συνεχίζει να ελπίζει η Άρσεναλ. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα επικράτησε της Λίβερπουλ με 2-1, εκμεταλλευόμενη τα λάθη της άμυνας των Reds και πλέον βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο -3 από την 6η Γουλβς. Τα γκολ για τους Κανονιέρηδες τα σημείωσαν Λακαζέτ (32΄) και Νέλσον (44΄). Είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ο Μανέ (20΄).

Πλέον με αυτήν την ήττα, η Λίβερπουλ έμεινε στους 93 βαθμούς μετά από 36 αγωστικές. Το οποίο σημαίνει ότι η ομάδα του Μερσεσαϊντ δεν θα μπορέσει να σπάσει το ρεκόρ των 100 βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι, από την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι και στο 13΄ έχασε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Λάθος από τον Μαρτίνες, με το βόλε του να βρίσκει τον Φιρμίνο, αλλά ο Βραζιλιάνος σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο στο 20΄ ο Μανέ, μετά από συνεργασία με τον Ρόμπερτσον, νίκησε την άμυνα της Άρσεναλ για το 1-0.

Ωστόσο στο 32ο λεπτό ο Φαν Ντάικ έκανε ένα από τα σπάνια λάθη όσο βρίσκεται στην Λίβερπουλ με τον Λακαζέτ να περνάει τον Άλισον και να πλάσαρει σε κενό τέρμα για το 1-1.

Μάλιστα στο 44’ ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας υπέπεσε και αυτός σε λάθος με τον Λακαζέτ να κλέβει την μπάλα και να γυρνάει στον Νέλσον, ο οποίος πλάσαρε από κοντά για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ πίεσε για να αποφύγει την ήττα. Οι Κόκκινοι έκλεισαν στα καρέ τους τους Κανονιέρηδες αλλά οι προσπάθεις των Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Μανε σταμάτησαν στον ανίκητο για απόψε Μαρτίνεθ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Λουίζ, Σέντρικ Σοάρες, Τίρνεϊ, Χόλντινγκ, Τζάκα, Σακά (85’ Κολάσινατς), Τορέιρα (57’ Θεμπάγιος), Νέλσον (57’ Γουΐλοκ), Πεπέ, Λακαζέτ (57’ Ομπαμεγιάνγκ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Άρνολντ, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Τσάμπερλεϊν (61’ Κεϊτά), Βαϊνάλντουμ (83’ Οριγκί), Φαμπίνιο, Σαλάχ (83’ Σακιρί), Μανέ, Φιρμίνο (61’ Μιναμίνο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ