Κλοπ : «Ιστορικό ματς, θα συζητιέται 20 χρόνια»

Κλοπ : «Ιστορικό ματς, θα συζητιέται 20 χρόνια»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την επική αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι που βρήκε νικητές τους κόκκινους με 4-3, λέγοντας πως θα είναι ένα αξέχαστο παιχνίδι.

«Είναι ένα ιστορικό παιχνίδι, το οποίο θα συζητιέται για είκοσι χρόνια». Λόγια του Γιούργκεν Κλοπ, για να περιγράψει τη χθεσινή μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ με 4-3  επί της Μάντσεστερ Σίτι,  που γνώρισε την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν στην Αγγλία. Ο Γερμανός τεχνικός ήταν ενθουσιασμένος με τη νίκη της ομάδας του και δεν το έκρυψε ούτε στις δηλώσεις του.

«Μπορείς να αναλύσεις το παιχνίδι ως προπονητής ή φίλαθλος και προτιμώ να κάνω το δεύτερο. Τρομερό, τι  παιχνίδι, θα μπει στην ιστορία γιατί μπορεί να είναι η μόνη ήττα της Σίτι αυτή τη σεζόν. Αν στο τέλος φοβήθηκα; Όχι, δεν πίστευα ότι θα  δεχόμαστε τέταρτο γκολ επειδή ξέρω τους παίκτες μου», πρόσθεσε.

«Στο 1-1, είχαμε τον αγώνα στο χέρι, αλλά δεν παίξαμε καλά στο δεύτερο μισό του αγώνα», είπε ο Γκουαρντιόλα. «Πρέπει να διατηρούμε την ισορροπία όταν δεχόμαστε γκολ. Τώρα υπάρχει μια εβδομάδα για να ανακάμψουμε και να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Νιουκάστλ.

Συγχαίρω τη Λίβερπουλ, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να παίξεις στο Anfield ενάντια στην ομάδα του Κλοπ, κάναμε ένα καλό παιχνίδι εκτός από τα λεπτά που δεχθήκαμε τα τρία γκολ. Η Premier League, είναι ακόμα ανοικτή, όπως έχω πει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ