Αρτέτα : «Η διαφορά ανάμεσα σε εμάς και την Λίβερπουλ είναι τεράστια»

Αρτέτα : «Η διαφορά ανάμεσα σε εμάς και την Λίβερπουλ είναι τεράστια»

Ο Μικέλ Αρτέτα ήταν απόλυτα ειλικρινής στις δηλώσεις του, αναφέροντας ότι η διαφορά της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ, είναι τεράστια.

Η Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα πανηγύρισε μία πολύ σημαντική νίκη (2-1) επί της Λίβερπουλ και πλέον έχει ελπίδες για Ευρώπη. Παρά την επικράτηση, ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» ήταν απόλυτα ειλικρινείς για την διαφορά των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Άρσεναλ είπε: «Είναι μεγάλος ο προβληματισμός. Βλέπεις πως έχτισε η Λίβερπουλ την ομάδα, δεν χρειάζεται μαγεία, αλλά ποιοτικοί παίκτες. Και θέλουμε και μεγαλύτερο δυναμικό ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι μεγάλη δουλειά. Απλά δείτε τη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες, είναι τεράστια.»

«Δεν μπορούμε σε δυο μήνες να καλύψουμε τα κενά που έχουμε σε τόσους τομείς, αλλά η ενέργεια, η μαχητικότητα και το πνεύμα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα. Δεν ήταν έτσι από πριν τα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα μας πάρει λίγο χρόνο το να ξεκουραστούμε, αλλά τουλάχιστον τώρα το ‘χουμε, το μήνυμά μου στους παίκτες μου είναι ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ