Λιντς : Ο Τζέιμι Λάνιστερ αποθεώνει τον Μπιέλσα (vid)

Λιντς : Ο Τζέιμι Λάνιστερ αποθεώνει τον Μπιέλσα (vid)

Ο Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, γνωστός ως «Τζέιμι Λάνιστερ» στο Game of Thrones, έστειλε το δικό του μήνυμα για την άνοδο της αγαπημένης του Λιντς, αποθεώνοντας τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

Η Λιντς επέστρεψε θριαμβευτικά μετά από 16 χρόνια στην Premier League, με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να αποθεώνεται από παίκτες και οπαδούς για αυτή την επιτυχία. Ο Αργεντινός τεχνικός δέχτηκε άλλο ένα μήνυμα αγάπης από τον Νικολάι Κόστερ Βαλντάου (γνωστός ως «Τζέιμι Λάνιστερ» στο Game of Thrones), ο οποίος είναι φανατικός οπαδός της Λιντς και φυσικά δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του.

Ο 49χρονος ηθοποιός έχει δηλώσει ουκ ολίγες φορές ότι υποστηρίζει ένθερμα τη Λιντς και δεν θα μπορούσε να λείπει από τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή των «παγωνιών» στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ετοίμασε ένα πραγματικά συγκινητικό βίντεο στο οποίο αποθεώνει τον Μπιέλσα για αυτό το τεράστιο κατόρθωμα, περιγράφοντας τα χρόνια που πέρασαν και το πόσο διαφορετικός ήταν ο κόσμος την τελευταία φορά που η Λιντς ήταν στην Premier League.

Αναλυτικά το μήνυμα-αγάπης του προς τον 64χρονο τεχνικό:

«Γεια σου Μαρσέλο. Πρέπει να είσαι απασχολημένος αυτή τη στιγμή, βλέποντας τις ενδεκάδες της Premier League τις τελευταίες 5000 μέρες. Αλλά κάνε ένα διάλειμμα, Μαρσέλο. Μας ανέβασες! Έγραψες ιστορία με τη Λιντς, απόψε είσαι αθάνατος. Το όνομα, το στυλ σου, τα κατορθώματά σου. Μαρσέλο, έχει περάσει τόσος καιρός, μια παιδική ηλικία έχει περάσει από τότε που η Λιντς τίμησε την Premier League.

Τη μέρα που υποβιβαστήκαμε η κόρη μου ήταν μόλις 3 ετών. Κοίτα τη τώρα, μπορεί να οδηγήσει, να ψηφίσει, να πάει στη δουλειά. Είμαστε όλοι τόσο μεγαλύτεροι τώρα. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Αλλά απόψε μας έκανες να νιώθουμε τόσο νέοι. Ήταν 16 επώδυνα χρόνια. Ένας άντρας ήταν απλά ένα αγόρι όταν δάκρυσε για τον υποβιβασμό. Έδειξες στον Ντάλας, τον Κλικ, και τον Φίλιπς πότε και πώς να πασάρουν. Μετέτρεψες τον Ντάλας σε Σούπερμαν. Ήξερες ότι ο Μπάμφορντ θα σκοράρει επιτέλους. Έδωσες στον Ερνάντεθ αιώνια νιότη. Ελευθέρωσες τον Έιλινγκ. Προπόνησες, εκπαίδευσες, διαμόρφωσες, σχημάτισες την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Μαρσέλο θέλω να ακούσεις αυτό το μήνυμα. Σε αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο θα γνωρίζεις ποτέ. Συνεχίζουμε να βαδίζουμε μαζί».

Απολαύστε το βίντεο παρακάτω:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ