Ο Άλισον συμπλήρωσε δύο χρόνια στη Λίβερπουλ (pic+vid)

Ο Άλισον συμπλήρωσε δύο χρόνια στη Λίβερπουλ (pic+vid)

Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα που ο Άλισον Μπέκερ υπέγραψε στη Λίβερπουλ και έγινε μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές στη σύγχρονη ιστορία των «κόκκινων».

Η 19η Ιουλίου αποτελεί μια σπουδαία μέρα για τη Λίβερπουλ, καθώς το 2018 ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλισον Μπέκερ. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αποδείχθηκε πολύ σημαντική μεταγραφή για τους «κόκκινους», καθώς «έδεσε» στο πλάνο του Γιούργκεν Κλοπ και τους οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες.

Η Λίβερπουλ απέκτησε τον 27χρονο πορτιέρο από τη Ρόμα το 2018 έναντι 62 εκατομμυρίων ευρώ. Μόλις στην πρώτη του σεζόν κατέκτησε το χρυσό γάντι σε Premier League, Champions League και Copa America (με την Εθνική Βραζιλίας).

Την αμέσως επόμενη χρονιά κατέκτησε το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ είχε φυσικά μερίδιο και στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Super Cup (παρότι ήταν τραυματίας και δεν αγωνίστηκε στον τελικό με την Τσέλσι).

Τόσο με την ομάδα του Κλοπ όσο και με την Εθνική της χώρας του, σημείωσε σπουδαία ρεκόρ και δημιούργησε έναν θρύλο γύρω από το πρόσωπο και τις ικανότητές του. Φυσικά, μια από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του ήταν η ανάδειξή του ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας για το 2019 στα βραβεία της FIFA.

Σε 86 εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ, έχει καταφέρει να διατηρήσει 44 φορές ανέπαφη την εστία του.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες αποκρούσεις του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ