Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον 0-2

Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον 0-2

Με τον συνήθη ύποπτο, Ντάνι Ινγκς και τον Τσε Άνταμς στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, η Σάουθάμπτον απέδρασε από την έδρα της Μπόρνμουθ (0-2) και... την ρίχνει κατηγορία.

Η Σαουθάμπτον πήρε ακόμα μία εκτός έδρας νίκη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αυτή τη φορά κόντρα στη Μπόρνμουθ για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ (0-2).

Πλέον, τα «κεράσια» βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στην Τσάμπιονσιπ και αυτό γιατί είναι στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη Γουότφορντ που όπως όλα δείχνουν θα σώσει το «τομάρι» της.

Η Σαουθάμπτον με ματς περισσότερο από την Έβερτον, έφτασε τους 49 βαθμούς και την προσπέρασε στην εντέκατη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι «Άγιοι» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Έπειτα από ένα πρώτο σαραντάλεπτο χωρίς συγκινήσεις, ο συνήθης ύποπτος Ντάνι Ινγκς με ωραία κίνηση και σουτ άνοιξε το σκορ(41ο λεπτό).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή και τις ευκαιρίες. Στο 59ο λεπτό, η Σαουθάμπτον κέρδισε πέναλτι, ωστόσο ο σκόρερ του γκολ, που ανέλαβε την εκτέλεση, δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ.

Έτσι το 1-0 παρέμεινε και η Μπόρνμουθ ανέβασε ρυθμούς για να φτάσει στην ισοφάριση. Κάτι που κατόρθωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Γουίλσον, ωστόσο ο Άρχων του αγώνα, Κρεγκ Πόουσον το ακύρωσε ως οφσάιντ.

Τελικά, την ύστατη στιγμή του αγώνα, ο Τσε Άνταμς πήρε τη μπάλα και με καταπληκτική κίνηση και σουτ εντός της περιοχής έγραψε το τελικό 2-0. Με αυτό το αποτέλεσμα, τα πράγματα για την Μπόρνμουθ δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο και αναζητά ένα θαύμα για την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μπόρνμουθ: Ράμσντεϊλ, Στέισι, Κουκ, Κέλι, Ρίκο, Μπρουκς(Γουίλσον Χ. 46’), Μπίλινγκ(Γκόσλινγκ 87′), Λερμά(Σάριτζ 82′), Στάνισλας(Σολάνκε 70′), Γουίλσον Κ., Κινγκ(Κουκ 69′)

Σαουθάμπτον: Μακάρθι, Γουόκερ Πίτερς, Στίφενς, Βέστεργκαρντ, Μπέρτραντ, Άρμστρονγκ, Γουόρντ Πράους, Ρομέου(Χόιμπιεργκ 77′), Ρέντμοντ, Λονγκ(Τσε Άνταμς 66′), Ινγκς(Ομπαφέμι 90′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ