Λίβερπουλ : Όλα έτοιμα για τη φαντασμαγορική φιέστα! (vid)

Λίβερπουλ : Όλα έτοιμα για τη φαντασμαγορική φιέστα! (vid)

Το «Άνφιλντ» είναι πανέτοιμο να... φορέσει τα καλά του και να υποδεχθεί τη φιέστα της πρωταθλήτριας Αγγλίας, Λίβερπουλ, το βράδυ της Τετάρτης (22/7) μετά τον αγώνα με την Τσέλσι.

Η αναμονή ήταν πολύ μεγάλη!

Η Λίβερπουλ μετά από 30 ολόκληρα χρόνια ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας. Απόλυτα δίκαια. Καθώς η διαφορά 15 βαθμών από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι (και με ματς λιγότερο μάλιστα) τα λέει όλα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου, όπως και οι οπαδοί, περιμένουν πως και πως για την αποψινή βραδιά, η οποία θα μείνει στην ιστορία. Η Λίβερπουλ, αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα με την Τσέλσι (22:15), θα στεφθεί στο άδειο «Άνφιλντ» πρωταθλήτρια Αγγλίας. Με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να είναι έτοιμοι να σηκώσουν ψηλά την κούπα της Premier League!

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, οι οπαδοί των «κόκκινων» δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το γήπεδο την πολυαναμενόμενη φιέστα. Δεν θα μπορέσουν να δουν από κοντά τον σπουδαίο Κένι Νταλγκλίς να παραδίδει το βαρύτιμο τρόπαιο στον Τζόρνταν Χέντερσον! Μία ιστορική στιγμή, την οποία εκατομμύρια οπαδοί της Λίβερπουλ σε όλο τον κόσμο θα τη δουν μόνο μέσω της τηλεόρασης και του διαδικτύου.

Αλλά η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει δώσει την υπόσχεσή της. Ποια είναι αυτή; Ότι μόλις το ευνοήσουν οι συνθήκες, θα πανηγυρίσουν όλοι μαζί! Παίκτες, προπονητές, οπαδοί. Όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, σαν ένα. Όπως αρμόζει στην περίσταση. Διότι η αναμονή 30 χρόνων ήταν τεράστια και το πρωτάθλημα πρέπει να γιορταστεί όπως πρέπει.

Δείτε την ανάρτηση της Λίβερπουλ για τη φιέστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ