Έβερτον : Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Γουόλκοτ

Έβερτον : Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Γουόλκοτ

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Έβερτον βρίσκεται ο Θίο Γουόλκοτ, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του απ΄την Άρσεναλ.

Ο Θίο Γουόλκοτ έχει συμφωνήσει σε όλους τους προσωπικούς του όρους με την Έβερτον και το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν τα ζαχαρωτά με την Άρσεναλ για να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο Άγγλος επιθετικός θέλει να αποχωρήσει από τους κανονιέρηδες, διότι δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα, ενώ και η ομάδα του Λονδίνου δε θα έλεγε όχι σε πώλησή του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Η Έβερτον λοιπόν, τα έχει βρει σε όλα με τον Γουόλκοτ και έχει κάνει πρόταση περίπου στα 22 εκατομμύρια ευρώ στην Άρσεναλ, η οποία λογικά θα την αποδεχτεί και ο Άγγλος θα αποχωρήσει μετά από 12 χρόνια στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί, ο Γουόλκοτ θα υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες συμβόλαιο με τους μπλε του Μέρσεσάιντ, ενώ και η Άρσεναλ θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα πάρει από την πώληση του Άγγλου στράικερ για να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ