Εσπίριτο Σάντο : «Χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Εσπίριτο Σάντο : «Χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο μίλησε για το παιχνίδι με την Τσέλσι και το επόμενο, κόντρα στον Ολυμπιακό για το Europa League.

Η Γουλβς του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αντιμετωπίζει την Κυριακή (26/07), την Τσέλσι για την τελευταία αγωνιστική της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακό στο Europa League, θέλει την νίκη, ώστε να παραμείνει στην έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για το ματς του πρωταθλήματος, αλλά και για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, έκανε λόγο για ένα «διάλειμμα» πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ώστε οι παίκτες να είναι έτοιμη να παλέψουν για την πρόκριση.

Συγκεκριμένα, είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Η Τσέλσι είναι φανταστική ομάδα και ο Φρανκ Λάμπαρντ κάνει φανταστική δουλειά. Το ταλέντο και η ποιότητα που έχουν είναι εξαιρετικά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι και να κοιτάξουμε την Τσέλσι ως μεγάλο αντίπαλο, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι για όλους, ειδικά για τους παίκτες. Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο να παίξουν το τελευταίο παιχνίδι της Premier League».

«Έχουμε λίγο χρόνο μετά την Κυριακή για να προετοιμάσουμε τη δεύτερη  αναμέτρηση εναντίον του Ολυμπιακού. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, χρειαζόμαστε χρόνο για ξεκούραση και ανάκαμψη με καλό τρόπο. Δεν είναι διακοπές για εμάς, θα είναι ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να επιστρέψουμε ξανά. Αλλά σίγουρα, όλοι χρειάζονται δύο μέρες μακριά από τις υποχρεώσεις», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ