«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Μπέινς (vid)

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Μπέινς (vid)

Ο Λέιτον Μπέινς ανακοίνωσε το τέλος του από την Έβερτον αλλά και από το ποδόσφαιρο, καθώς αποφάσισε να «κρεμάσει» το ποδόσφαιρο.

Ο Λέιτον Μπέινς συμπλήρωσε 13 χρόνια παρουσίας στην Έβερτον και έχει εξελιχθεί σε ένα αναντικατάστατο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Ωστόσο, το παιχνίδι κόντρα στην Μπόρνμουθ για την τελευταία αγωνιστική της Premier League, ήταν το τελευταίο με τα «ζαχαρωτά» αλλά και στην καριέρα του.

Ο 35χρονος μπακ αποφάσισε να βάλει τέλος στην πορεία του στα γήπεδα μετά από 18 χρόνια καριέρας. Κατάφερε να γράψει ιστορία με την φανέλα της Έβερτον και να γίνει από τις πιο αγαπητές μορφές του «Goodison Park». Επίσης, η τρίτη θέση σε συμμετοχές στα χρονικά του αγγλικού συλλόγου, ανήκει δικαιωματικά σε εκείνον.

Συγκεκριμένα, κατέγραψε 420 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ σκόραρε 39 τέρματα και μοίρασε 67 ασίστ. Μάλιστα, στο αγγλικό πρωτάθλημα έχει την μεγαλύτερη συμμετοχή σε γκολ από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή, καθώς έχει βρει 32 φορές δίχτυα και έχει δώσει 53 ασίστ. Μέχρι να μετακινηθεί στην Έβερτον, αγωνίστηκε σε πέντε χρόνια στην Γουίγκαν, όπου κατέγραψε 153 συμμετοχές με 4 τέρματα ενώ είναι 30 φορές διεθνής με την Αγγλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ