Μπράιτον : Επίσημα ο Φέλτμαν (vid)

Μπράιτον : Επίσημα ο Φέλτμαν (vid)

Ο Γιόελ Φέλτμαν άλλαξε για πρώτη φορά φανέλα στην καριέρα του και είναι έτοιμος να ζήσει το «όνειρο» της Premier League με την Μπράιτον.

Η Μπράιτον έχει μπει αρκετά δυναμικά στην μεταγραφική περίοδο, καθώς θέλει να στοχεύσει σε υψηλότερες θέσεις την επόμενη σεζόν. Η δυσκολία με την οποία έμεινε στην κατηγορία, ήταν «καμπανάκι», το οποίο δείχνει να έχει χτυπήσει δυνατά στα αυτιά των ανθρώπων του αγγλικού συλλόγου.

Μετά τον Άνταμ Λαλάνα της Λίβερπουλ, η Μπράιτον ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιόελ Φέλτμαν. Ο 28χρονος στόπερ, πέρασε όλη την καριέρα του στον Άγιαξ και για πρώτη φορά, αλλάζει χρώματα φανέλας. Οι «γλάροι» πλήρωσαν την ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού αμυντικού, η οποία ήταν 1,1 εκ. ευρώ και τον έκαναν δικό τους.

Μάλιστα, μία αξιοσημείωτη κίνηση από τον Ολλανδό άσο, ήταν ότι θα αγωνίζεται με τον αριθμό «34» στην πλάτη του. Ο λόγος είναι, επειδή τον ίδιο αριθμό, φορούσε ο Αμπντελχάκ Νούρι, ο οποίος κατέρρευσε σε φιλικό παιχνίδι, το 2017 και έμεινε με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Με τον «Αίαντα», ο 22 φορές διεθνής ποδοσφαιριστής, έπαιξε σε 246 παιχνίδια, με απολογισμό 10 γκολ και 15 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ