Σταφυλίδης : Κοντά στη Στόουκ

Σταφυλίδης : Κοντά στη Στόουκ

ο Παναγιώτης Γκιώνης διεκδικεί την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό, ενώ ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης αποκλείστηκε μένοντας στην 3η θέση του ομίλου του.

Μια «ανάσα» από την Στόουκ βρίσκεται ο Κώστας Σταφυλίδης, καθώς η αγγλική ομάδα βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με την Άουγκσμπουργκ για το δανεισμό του Έλληνα μπακ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αν και την περασμένη σεζόν ήταν στις βασικές επιλογές του Μάνουελ Μπάουμ (29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), φέτος έχει περιοριστεί σε μόλις 31 λεπτά, αγωνιζόμενος σε μόλις δύο παιχνίδια. Έτσι, ο ίδιος αναζητούσε μια ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Οι Πότερς, δεδομένης της λειψανδρίας τους στη θέση του αριστερού μπακ, ετοιμάζονται να προσφέρουν 600.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του Σταφυλίδη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή τότε ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ θα γίνει ο τέταρτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ μετά τους Καρνέζη, Χολέμπας (Γουότφορντ) και Μαυροπάνο (Άρσεναλ).

Επίσης, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην Αγγλία μετά από 3,5 χρόνια, καθώς τη σεζόν 2014-15 είχε αγωνιστεί με τη Φούλαμ (44 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις), η οποία αγωνιζόταν στην Τσάμπιονσιπ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ