Άλισον : «Ένιωσα μέλος της Λίβερπουλ από την αρχή»

Άλισον : «Ένιωσα μέλος της Λίβερπουλ από την αρχή»

Ο Άλισον Μπέκερ δεν σκέφτεται να φύγει από τη Λίβερπουλ σύντομα, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι η αγάπη που δέχτηκε από την αρχή τον έκανε να αισθάνεται σαν το σπίτι του.

Η μεταγραφή του Άλισον από την Ρόμα το 2018 κόστισε 65 εκατομμύρια λίρες στη Λίβερπουλ, αλλά ο Βραζιλιάνος τις έχει ήδη ξεπληρώσει.

Οι επιδόσεις του κάτω απ’τα δοκάρια τον έχουν παγιώσει ως έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην ιστορία του συλλόγου και τώρα στέκεται ως πρωταθλητής της Premier League, μαζί με τις επιτυχίες του στο Champions League, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Η Λίβερπουλ προσπαθεί να επιβραβεύσει το Νο 1 της ομάδας με ένα νέο συμβόλαιο στο εγγύς μέλλον, και υπάρχει κάθε ένδειξη ότι θα βρίσκεται στο Anfield για πολύ καιρό ακόμα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων» μετά την εξασφάλιση του πρωταθλήματος, ο Άλισον μίλησε για την αγάπη του για τον σύλλογο και τους οπαδούς του, που έκαναν τον ίδιο και την οικογένειά του να νιώσει σαν στο σπίτι του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το μεγαλύτερο μέρος των επιτευγμάτων μου στο ποδόσφαιρο τα πέτυχα για αυτόν τον σύλλογο. Προσωπικά και για τους συμπαίκτες μου, οπότε αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου.

Αφού φτάσαμε εδώ, θα μπορούσαμε να αισθανθούμε ότι είναι ένας διαφορετικός σύλλογος, ένας σύλλογος που σου φέρεται ως οικογένεια και μπορεί να σου δώσει όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να παίξεις ποδόσφαιρο, για να παραμείνεις εστιασμένος στο παιχνίδι.

Είμαστε άνετοι εδώ. Μας αρέσει να είμαστε εδώ. Αγαπάμε επίσης τη ζεστασιά που λαμβάνουμε από τους οπαδούς, είναι κι αυτοί μέλη της οικογένειας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ