Γκουαρντιόλα : «Η Λίβερπουλ είναι η πιο δύσκολη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει»

Γκουαρντιόλα : «Η Λίβερπουλ είναι η πιο δύσκολη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε για άλλη μια φορά με τα καλύτερα λόγια για τη Λίβερπουλ, την οποία χαρακτήρισε ως τη δυσκολότερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του.

Με επαινετικά λόγια μίλησε ξανά για την Λίβερπουλ ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, σε συνέντευξή του στο «DAZN».

Ο Καταλανός τεχνικός των «πολιτών» μάλιστα δήλωσε πως δεν έχει αντιμετωπίσει πιο δύσκολο αντίπαλο από την περσινή και την φετινή Λίβερπουλ.

Αναλυτικά δήλωσε: 

«Ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει είναι η περσινή και η φετινή Λίβερπουλ. Αν τους επιτρέψεις να κυριαρχήσουν, σε κλειδώνουν και δεν μπορείς να ξεφύγεις. Όταν κυριαρχείς εσύ, τρέχουν στους κενούς χώρους όπως κανένας άλλος. Επιστρέφουν πολύ γρήγορα στην άμυνα.

Είναι επίσης πολύ δυνατοί στην στρατηγική. Οι παίκτες τους έχουν ψυχική δύναμη. Ο Κλοπ είναι ο αντίπαλος που με έχει κάνει να σκέφτομαι πώς θα κερδίσω τις περισσότερες φορές.

Στα πρώτα μου χρόνια στην Αγγλία, η Λίβερπουλ ήταν κάπως αδύναμη σε σχέση με τώρα και η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πιο δυνατή. Τώρα, αυτή η Λίβερπουλ είναι η πιο δύσκολη ομάδα που έχω αντιμετωπίσει στην προπονητική μου καριέρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ