Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Ρόουζ : «Μου ζητάνε την απόδειξη αγοράς του αυτοκινήτου μου, αυτό είναι ρατσισμός»

Τις περιπτώσεις που είναι αποδέκτης ρατσιστικών σχολίων, αποκάλυψε ο αριστερός μπακ της Τότεναμ Ντάνι Ρόουζ.

Ρόουζ : «Μου ζητάνε την απόδειξη αγοράς του αυτοκινήτου μου, αυτό είναι ρατσισμός» | to10.gr

Μπορεί στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή τέτοιου βεληνεκούς να φαίνονται όλα καλά, αλλά η πραγματικότητα του Ντάνι Ρόουζ είναι διαφορετική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο αριστερός μπακ της Τότεναμ σε poadcast που συμμετείχε (Second Captains) με αφορμή τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς στις ΗΠΑ, περιέγραψε σκηνικά που έχει δεχτεί ο ίδιος ρατσιστικά σχόλια. Είτε από την αστυνομία, είτε στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

«Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο. Με σταμάτησε η αστυνομία την περασμένη εβδομάδα, το οποίο είναι μία κανονικότητα όταν επιστρέφω στο Ντόνκαστερ απ’ όπου κατάγομαι. Κάθε φορά είναι το ίδιο. Με ρωτάνε αν το αυτοκίνητό μου είναι κλεμμένο, από πού το αγόρασα, τι κάνω εδώ κι αν μπορώ να αποδείξω την αγορά του. Αυτό συμβαίνει από τα 18 μου. Κάθε φορά που γίνεται αυτό γελάω», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Άγγλος αμυντικός, ενώ όσον αφορά τα ΜΜΜ υπογράμμισε:

«Μία από τις τελευταίες φορές που πήρα το τρένο, ένας από τους εισπράκτορες με ρώτησε αν ξέρω ότι βρίσκομαι στις πρώτες θέσεις. Ζήτησαν να δουν το εισιτήριο μου, ενώ δύο άλλοι άνθρωποι, λευκοί, πέρασαν δίπλα μου και δεν είπε κανείς τίποτα. Για εμένα αυτό είναι ρατσισμός»