Σάντσες : Κάθε του επαφή και «χρυσός» (pic)

Σάντσες : Κάθε του επαφή και «χρυσός» (pic)

Η μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Ίντερ έγινε επίσημη, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να ξεφορτώνεται μία από τις χειρότερες μεταγραφές της ιστορίας της.

Ανακούφιση στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… Όχι για κάποιον τραυματισμό ή κάποιο αποτέλεσμα, αλλά για την πώληση του Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός επιθετικός είχε αποκτηθεί από την Άρσεναλ τον χειμώνα του 2018, δίνοντας του το πλουσιοπάροχο και ακριβότερο συμβόλαιο της Premier League, των 350 χιλιάδων λιρών την εβδομάδα.

Μία μεταγραφή που σίγουρα δεν βγήκε έτσι όπως θα ήθελαν οι «κόκκινοι διάβολοι». Κανένας ωστόσο δεν περίμενε πως αυτός ο σούπερ σταρ της Άρσεναλ, θα έκανε μία τόσο τραγική πορεία με την Γιουνάιτεντ. Ο Σάντσες όχι απλώς δεν κατάφερε να εμφανιστεί αντάξιος των προσδοκιών, αλλά δεν πραγματοποίησε ούτε καν… τα βασικά.

Τα νούμερα του Χιλιανού με τους «κόκκινους διαβόλους», επαληθεύουν στο έπακρο το όχι και τόσο… επιτυχημένο διάστημα του στο Μάντσεστερ. Η Γιουνάιτεντ χρυσοπλήρωσε κυριολεκτικά την κάθε επαφή του Αλέξις Σάντσες. Το κόστος του ξεπέρασε τις 40 εκατομμύρια λίρες, μόνο από τους μισθούς του, ενώ η κάθε του επαφή με την μπάλα, αναλογούσε σε 28 χιλιάδες λίρες! Ακόμα πιο αναλυτικά, το κάθε του γκολ, κόστισε 6 εκατομμύρια λίρες, η κάθε του ασίστ 3 εκατομμύρια λίρες και η κάθε του συμμετοχή 600 χιλιάδες λίρες!

Ο 31χρονος πλέον, επιθετικός, αγωνίστηκε 45 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας 5 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίδοση την οποία έχει ήδη ξεπεράσει μόλις στην πρώτη του σεζόν στην Ίντερ. Ο Σάντσες έχει πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, με τους «νερατζούρι», με 4 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ