Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Πήρε χαρτάκι και ο... λαλάκης. Συνηθισμένος χρόνια.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Σκληρό «πόκερ» για Σάντσο – Αμετακίνητη η Ντόρτμουντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίνει τα 120 εκατομμύρια που ζητάει η Ντόρτμουντ, για τον Τζέιντον Σάντσο, ενώ οι Βεστφαλοί προσφέρουν νέο ηγεμονικό συμβόλαιο στον Άγγλο.

Σκληρό «πόκερ» για Σάντσο – Αμετακίνητη η Ντόρτμουντ | to10.gr

Η υπόθεση του Τζέιντον Σάντσο, στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει ακόμα μπόλικο ψωμί… Τα τελευταία δημοσιεύματα, θέλανε τον Άγγλο να έχει κλείσει στους «κόκκινους διαβόλους» και να μένουν μόνο τα τυπικά για τις ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει. Σύμφωνα με την Bild, η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν θα αλλάξει σε καμία περίπτωση τη στάση της, απαιτώντας 120 εκατομμύρια ευρώ ακατέβατα, για τις υπηρεσίες του 20χρονου εξτρέμ. Ένα ποσό που το γερμανικό δημοσίευμα αναφέρει, πως η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να το δώσει, δίνοντας έτσι νέα τροπή σε ένα από τα «σίριαλ» του καλοκαιριού.

Μάλιστα, τα μαντάτα για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν τελειώνουν εκεί, αφού οι Βεστφαλοί φέρεται να έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης στο Σάντσο, δίνοντας του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, το οποίο ωστόσο δεν θα φτάνει τις 350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, που του προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…