Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Εκτός από το κόψιμο του Σιόβα, ο Φαν Σιπ ανακοίνωσε και τη μόνιμη θέση του Πασχαλάκη στην Εθνική έως ότου πουληθεί.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Μπάλντοκ: «Περιμένω να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο παίκτης που δεν έχασε ούτε λεπτό από την Premier League της περιόδου 2019/20, με αξία εφτά εκατομμυρίων ευρώ, θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος.

Μπάλντοκ: «Περιμένω να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας» | to10.gr

Αποτέλεσε έναν από τους λίγους ποδοσφαιριστές που δεν έχασε ούτε λεπτό από την Premier League της σεζόν 2009-10. Στυλοβάτης στην άμυνα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με αξία εφτά εκατομμυρίων ευρώ. Και με επιθυμία να παίξει στην Εθνική Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το όνομα του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε στην Ελλάδα. Αλλά σίγουρα θα μας απασχολήσει έντονα. Με ελληνικές ρίζες, λόγω της γιαγιάς του που ήταν Ελληνίδα, είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδος.

Και τώρα, μιλώντας στην Telegraph, εξέφρασε την επιθυμία του για να το κάνει. «Η γιαγιά μου, που απεβίωσε, ήταν 100% Ελληνίδα, αυτό δίνει σε εμένα από τον πατέρα μου το ελληνικό στοιχείο. Θα είναι κάτι εξαιρετικό για μένα, μια περήφανη στιγμή. Περιμένω να τελειώσουν τα γραφειοκρατικά για να παίξω στην Εθνική Ελλάδας.

Θα είναι εξαιρετικό να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Δεν την απέρριψα ποτέ. Εχω πάει πολλές φορές για διακοπές, είμαι και αυτή τη στιγμή σε ένα νησί με τη φίλη μου. Η γιαγιά μου ήταν περήφανη για τις ρίζες της, θέλω να παίξω στην Ελλάδα και θα ήταν μεγάλη τιμή να την εκπροσωπήσω. Δεν θα ξεχάσω το Εuro και τον πατέρα μου να πανηγυρίζει. Ημουν μόλις 11 ετών. Ναι, η Ελλάδα τότε μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη των μεγάλων. Εκείνη η ομάδα είχε το ίδιο πνεύμα με αυτό που έχουμε στη Σέφιλντ. Πριν λίγα χρόνια ήμασταν στη League 2 και τώρα διεκδικήσαμε ευρωπαϊκό εισιτήριο», ήταν τα λόγια του.