«Στην Αγγλία ο μάνατζερ με τον πατέρα του Ομπαμεγιάνγκ για να κλείσουν τη μεταγραφή», γράφει η Sun

«Στην Αγγλία ο μάνατζερ με τον πατέρα του Ομπαμεγιάνγκ για να κλείσουν τη μεταγραφή», γράφει η Sun

Η μεταγραφή του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της, καθώς όπως αναφέρει η Sun ο πατέρας του Γκαμπονέζου και ο μανάτζερ του βρίσκονται στην Αγγλία για να κλείσουν το θέμα.

Η Άρσεναλ έχει επιλέξει εδώ και καιρό τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες που φεύγει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον επιθετικό της Ντόρτμουντ να θέλει να αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς.

Μετά τα χθεσινά (17/1) γερμανικά δημοσιεύματα που ήθελαν τη μεταγραφή να είναι τελειωμένη υπόθεση, έρχονται τώρα και οι Άγγλοι να επιβεβαιώσουν το προχωρημένο των επαφών.

Σύμφωνα με τη Sun, μάλιστα, ο πατέρας του Ομπαμεγιάνγκ μαζί με τον ατζέντη του βρίσκονται ήδη στο Νησί για να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση του στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, με το κόστος της να φτάνει τα 53 εκατ. ευρώ.

Το μόνο κώλυμα της μεταγραφής αυτή τη στιγμή είναι οι δεύτερες σκέψεις που κάνει ο Αλσατός τεχνικός για την απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ, λόγω του ασταθούς χαρακτήρα του.

Πάντως, μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και μένει να δούμε αν ο Ομπαμεγιάνγκ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Ντόρτμουντ ή αν θα γίνει Κανονιέρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ