Γουόλκοτ : «Ο Ρούνεϊ με έπεισε να έρθω στην Εβερτον»

Γουόλκοτ : «Ο Ρούνεϊ με έπεισε να έρθω στην Εβερτον»

Ο Θίο Γουόλκοτ μίλησε για τη μεταγραφή του στην Έβερτον και στάθηκε στο γεγονός πως αυτός που τον έπεισε να αγωνιστεί στη ζαχαρωτά ήταν ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Θίο Γουόλκοτ μίλησε για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Γουέιν Ρούνεϊ στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στην Εβερτον, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άγγλου επιθετικού από την Άρσεναλ.
Η ομάδα του Λίβερπουλ έδωσε στους κανονιέρηδες το ποσό των 22,6 εκατ. ευρώ και ο 28χρονος θα είναι πλέον συμπαίκτης με τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ.
«Εκανα πολλές συζητήσεις με τον Γουέιν και αυτό ήταν ο καθοριστικός παράγοντας, αφού με τα όσα μου είπε με δελέασε να έρθω στην Εβερτον. Μου είπε ότι είναι σπουδαίο να αγωνίζεται κανείς σε αυτή την ομάδα που έχει υψηλούς στόχους.
«Η Εβερτον έχει μεγάλη ιστορία. Οι οπαδοί είναι εξαιρετικοί, πάντα παθιασμένοι και πάντα θεωρούσα το Γκούντισον Παρκ πολύ δύσκολη και απαιτητική έδρα. Ηθελα να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και ο Γουέιν πιστεύει ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν στη συνέχεια. Απλά θέλω να παίξω πάλι ποδόσφαιρο και να το απολαύσω και είμαι σίγουρος ότι ο κόουτς θα βγάλει τον καλύτερο εαυτό μας», κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ