Μάνατζερ Τζέκο : «Θέλει να μείνει στη Ρόμα ο Έντιν»

Μάνατζερ Τζέκο : «Θέλει να μείνει στη Ρόμα ο Έντιν»

Ο Έντιν Τζέκο εμπλέκεται σε σενάρια για μεταγραφή στην Τσέλσι, αλλά ο μάνατζερ του Βόσνιου επιθετικού ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του.

Τις τελευταίες ώρες έχουν «φουντώσει» οι φήμες ότι η Τσέλσι επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Έντιν Τζέκο της Ρόμα. Μάλιστα χθες βράδυ υπήρχαν δημοσιεύματα ότι επίκεινται διπλή μετακίνηση Τζέκο και Έμερσον Παλμιέρι στους Λονδρέζους.

Ο Βόσνιος όμως δεν δείχνει να καίγεται να αποχωρήσει από τη Ρώμη, καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ενικά έχει τις επιφυλάξεις του όσον αφορά τη μεταγραφή στην Αγγλία. Με δηλώσεις του σε βοσνιακά μέσα ο μάνατζερ του Τζέκο,  Ίρφαν Ρετζέπατζιτς, ξεκαθαρίζει το τοπίο:

«Η αλήθεια είναι ότι ο Τζέκο θέλει να μείνει στη Ρώμη. Κάθε φορά που μιλάμε για τον Τζέκο τα ονόματα των συλλόγων όπως η Τσέλσι, οι κινέζικες και μεξικανικές ομάδες, έρχονται στο προσκήνιο. Αυτές είναι μόνο φήμες».

Σε ερώτηση αν έχει συναντηθεί με τον Αντόνιο Κόντε ο Ρετζέπατζιτς, απάντησε:

«Ο ρόλος μου σημαίνει ότι δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτά που συμβαίνουν στην αγορά. Αντιλαμβάνομαι την ερώτηση, αλλά έχω πολύ συγκεκριμένο ρόλο.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Τζέκο αρέσει στον Κόντε, αλλά και σε ποιόν δεν αρέσει ο Έντιν;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ