Μάντσεστερ Σίτι : «Χρυσώνει» τον Ντε Μπρούιν

Μάντσεστερ Σίτι : «Χρυσώνει» τον Ντε Μπρούιν

Γενναία αύξηση των εβδομαδιαίων απολαβών του αναμένεται να δει ο χαφ της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρούιν, αν και εφόσον υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Πολίτες.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους χαφ που διαθέτει αυτή την εποχή η Μάντσεστερ Σίτι. Αλλά και ένας από τους καλύτερους παγκοσμίως.

Άλλωστε αυτό το έχει δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και το έχει επιβεβαιώσει και ο Πεπ Γκουαρντιόλα με ανάλογες δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση της αγγλικής ομάδας δεν θέλει να τον χάσει από το ρόστερ της, με αποτέλεσμα να του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο με πλουσιοπάροχες οικονομικές απολαβές με τον Βέλγο να έχει λαμβάνειν την εβδομάδα 260.000 λίρες με τη νέα συμφωνία να τον κρατάει στο Έτιχαντ ως το καλοκαίρι του 2022.

Πρόθεση του ποδοσφαιριστή είναι να παραμείνει στη Σίτι για αρκετά χρόνια ακόμη μιας και του αρέσει το κλίμα στα αποδυτήρια του αρέσει, όπως και το ότι οι Πολίτες έχουν δημιουργήσει μία ομάδα που «χτυπάει» για όλους τους τίτλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ