Θέλει να κάνει την «έκπληξη» με Μαρτίνες η Λιντς

Θέλει να κάνει την «έκπληξη» με Μαρτίνες η Λιντς

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες είναι ο πρώτος στόχος των νεοφώτιστων, εφόσον αποχωρήσει ο Κίκο Κασίγια.

Η Λιντς επέστρεψε στην Premier League και ο στόχος της είναι να παραμείνει εκεί. Οι νεοφώτιστοι έχουν μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσαν το «μπαμ» με την απόκτηση του Ροντρίγκο Μορένο. Ωστόσο, μία ακόμα έκπληξη υπάρχει στο «συρτάρι» του συλλόγου.

Σύμφωνα με την «Mirror», η Λιντς έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Εμιλιάνο Μαρτίνες της Άρσεναλ για την θέση κάτω από τα δοκάρια της. Οι προτάσεις για τον Κίκο Κασίγια πέφτουν «βροχή» και δύσκολα θα παραμείνει στην αγγλική ομάδα, με αποτέλεσμα η θέση του βασικού στην εστία, να μένει κενή.

Ο 27χρονος πορτιέρο ήταν ο πρωταγωνιστής, τόσο στον τελικό του FA Cup, όσο και στο χθεσινό (29/08) Community Shield και δείχνει να παίρνει (επιτελούς) τις ευκαιρίες που πρέπει. Ο νεαρός άσος είναι προϊόν των ακαδημιών των «κανονιέρηδων», ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί όσο θα ήθελε. Όπως τόνισε ο ίδιος, θα παραμείνει και την νέα σεζόν στην Άρσεναλ, αν είναι εκείνος το νούμερο ένα στην ομάδα. Πάντως, το δημοσίευμα αναφέρει, ότι η Λιντς είναι διαθέσιμη να δαπανήσει μέχρι και 20 εκατ. λίρες για να τον κάνει δικό της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ