Μπορούσια Ντόρτμουντ : Επιβεβαίωσε για Άρσεναλ – Ομπαμεγιάνγκ

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Επιβεβαίωσε για Άρσεναλ – Ομπαμεγιάνγκ

Την κατάθεση επίσημης πρότασης από πλευράς Άρσεναλ για την απόκτηση του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρμτουντ.

Με τη μετακίνηση του Αλέξις Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μοιάζει θέμα ωρών, η Άρσεναλ έχει επικεντρωθεί στην εύρεση του αντικαταστάτη του και έχει στρέψει την προσοχή της στον Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. O επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτελεί προτεραιότητα για τον Αρσέν Βενγκέρ, με τον εκτελεστικό διευθυντή του γερμανικού συλλόγου να επιβεβαιώνει την κατάθεση επίσημης πρότασης από τους Λονδρέζους για τον 28χρονο άσο από τη Γκαμπόν.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπήρξε η πρώτη επίσημη πρόταση της Άρσεναλ για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Δεν θα μιλήσουμε όμως για το ποσό αυτής», ήταν το σχόλιο του Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, εκτελεστικού διευθυντή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην Ruhr Nachrichten.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, ο γερμανικός σύλλογος ζητά 60.000.000 για την παραχώρησή του, με την πρώτη πρόταση της Άρσεναλ να αγγίζει τα 50.000.000 και τη διαφορά να μη φαντάζει ανυπέρβλητο εμπόδιο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής στο χθεσινό εκτός έδρας ματς της Μπορούσια με την Χέρτα (1-1), μετρά φέτος 21 γκολ σε 23 παιχνίδια, ενώ έχει πετύχει συνολικά 141 τέρματα στις 212 φορές που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ