Η θεωρία συνωμοσίας… που μπλέκει Μέσι, Νεϊμάρ και Μάντσεστερ Σίτι!

Η θεωρία συνωμοσίας… που μπλέκει Μέσι, Νεϊμάρ και Μάντσεστερ Σίτι!

Πως η λύση του συμβολαίου του Νεϊμάρ με τη NIKE, μπλέκεται με την υπόθεση του Μέσι και της Μάντσεστερ Σίτι;

Όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα «χορεύει» στους ρυθμούς του Λέο Μέσι. Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως ο Αργεντινός έκανε γνωστή την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, όλα τα Μέσα του πλανήτη ασχολούνται όπως είναι λογικό, με την υπόθεση αυτή.

Ο πιθανότερος προορισμός του pulga φαντάζει η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» οδηγούν την κούρσα αυτή τη στιγμή, καθώς ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να έχει ήδη επικοινωνήσει με τον 33χρονο, έχοντας και σύμμαχο τον καλύτερο φίλο του Αργεντινού, Σέρχιο Αγκουέρο. Οι διοικούντες την Σίτι γνωρίζουν πως αυτή είναι η μεγαλύτερη τους ευκαιρία να αποκτήσουν τον Μέσι και ετοιμάζονται να κάνουν τα πάντα, ώστε να τον κάνουν κάτοικο Μάντσεστερ.

Πως η ιστορία του Μέσι μπορεί να έχει σχέση με τα εμπορικά του Νεϊμάρ; Ο Βραζιλιάνος έλυσε το συμβόλαιο του, με την εταιρία «κολοσσό», NIKE, έπειτα από 15 χρόνια συνεργασίας. Μάλιστα ο 28χρονος έχει ήδη βρει την επόμενη του «φωλιά» ένδυσης, καθώς έχει συμφωνήσει με την Puma.

Εδώ ακριβώς είναι που ξεκαθαρίζει κάπως το τοπίο. Πρόσφατα δημοσιεύματα, κάνανε λόγο για επικοινωνία του Μέσι και του Νεϊμάρ, με τον Αργεντινό να κάνει κάλεσμα στον Βραζιλιάνο, ζητώντας του να τον ακολουθήσει στην Μάντσεστερ Σίτι!

Η ιστορία ωστόσο δεν τελειώνει εδώ, αλλά αντιθέτως «καίει» περισσότερο… Η εταιρία που ντύνει τους «πολίτες» αυτήν την περίοδο είναι η επερχόμενη συνεργάτης του Νεϊμάρ, Puma. Κάπως έτσι, όλα τα παραπάνω συνδέονται και φτιάχνουν μία τέλεια θεωρία συνωμοσίας που θέλει τον Νεϊμάρ να ακολουθεί τελικά τον Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας παράλληλα και τη Puma ως βασικό αρωγό της υπόθεσης!

Κανένας δεν γνωρίζει εάν όντως πρόκειται να συμβεί αυτή η απίστευτη θεωρία. Το ποδόσφαιρο ωστόσο μας έχει διδάξει πολλές φορές πως ποτέ δεν πρέπει να διαγράφουμε κάτι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ