Τσέλσι : Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Χάβερτς

Τσέλσι : Πέρασε τα ιατρικά και ανακοινώνεται ο Χάβερτς

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να ανακοινωθεί από την Τσέλσι ο Κάι Χάβερτς, καθώς έχει ήδη περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Κάι Χάβερτς. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως ολοκληρώνει τη μεγάλη του μεταγραφή στους Λονδρέζους καθώς σύμφωνα με τη Bild αλλά και τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 21χρονος πέρασε την Κυριακή στο Λονδίνο τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ μετά υπέγραψε το πενταετές συμβόλαιο με τους «μπλε».

Η Τσέλσι ολοκληρώνει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού, με το ποσό να είναι στα 80 εκατομμύρια ευρώ, συν 20 μπόνους, τα οποία θα δοθούν αναλόγως με τις συμμετοχές και τις επιτεύξεις στόχων.

Ο Χάβερτς πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τις «ασπιρίνες», έχοντας 18 γκολ και 9 ασίστ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά, αν και μόλις στα 21 του έτη, κατέγραψε 215 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας σκοράρει 74 φορές, ενώ έχει «σερβίρει» και άλλες 35.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ