Ινγκς για εθνική Αγγλίας : «Δεν σταματώ να μαθαίνω ως παίκτης, το εκτιμώ που επέστρεψα»

Ινγκς για εθνική Αγγλίας : «Δεν σταματώ να μαθαίνω ως παίκτης, το εκτιμώ που επέστρεψα»

Ο Ντάνι Ίνγκς επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής Αγγλίας και έδειξε έτοιμος να καθιερωθεί.

Ο Ντάνι Ίνγκς είναι ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές μέσα στην περασμένη δεκαετία. Ο 28χρονος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και δεν κατάφερε να δείξει όσα άξιζε στην Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να παραχωρείται συνέχεια δανεικός. Τελικά, βρήκε την «Ιθάκη» του στο Σάουθαμπτον.

Εκεί, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια, όπου μετακινήθηκε αρχικά, ως δανεικός και έπειτα με κανονική μεταγραφή. Με την τοπική ομάδα εντυπωσιάζει και τα 33 γκολ σε 67 συμμετοχές, του έδωσαν το «εισιτήριο» για την επιστροφή του στην εθνική Αγγλίας. Ο Βρετανός φορ σχολίασε αυτός το γεγονός, τονίζοντας:

«Οι τραυματισμοί ήταν πολύ καιρό πίσω, και για να είμαι ειλικρινής τα άφησα πίσω μου. Για να έχω τη χρονιά που είχα, έδωσα τα πάντα και έχτισα πάνω μου κάτι. Πιστεύω ότι το καλύτερο ποδόσφαιρο για εμένα θα έρθει στα επόμενα χρόνια. Νιώθω πολύ καλά και φορμαρισμένος οπότε είμαι πεινασμένος και δεν σταματώ να μαθαίνω ως παίκτης.

Υπάρχουν πάντα πολλά να μάθεις στο ποδόσφαιρο. Πηγαίνεις μέσα και είσαι πολύ αγχωμένος στην αρχή. Έχεις να πατήσεις κάμποσα χρόνια, αλλά τη στιγμή που επιστρέφεις στο κτίριο βλέπεις γνώριμα πρόσωπα. Σίγουρα το εκτιμώ πολύ περισσότερο τώρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ