Στη short-list της Νιουκάσλ ο Γιαννούλης

Στη short-list της Νιουκάσλ ο Γιαννούλης

Ο αριστερός μπακ-χαφ του ΠΑΟΚ αρέσει στους «ανθρακωρύχους», οι οποίοι ψάχνουν παίκτη μετά την αποχώρηση του Ντάνι Ρόουζ.

Η Νιουκάσλ αναζητά απεγνωσμένα στην αγορά έναν αριστερό μπακ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Πολ Ντουμέτ. Ο Ντουμέτ είναι μόνος στη θέση, μετά την αποχώρηση του Ντάνι Ρόουζ, αφού έληξε ο δανεισμός του στην Τότεναμ.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, οι «ανθρακωρύχοι» έχουν δημιουργήσει μία short-list με τρία ονόματα για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτοί είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ, ο Τζέτρο Βίλεμς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο Ροζέριο της Σασουόλο.

Μεταξύ των τριών δεν υπάρχει… ιεραρχία, αφού οι παράγοντες της Νιουκάσλ φέρονται να ασχολούνται συγχρόνως με όλους. Ωστόσο, σε πρώτο πλάνο φέρεται να έχει τεθεί ο Βίλεμς της Φρανκφούρτης, επειδή θεωρείται πιο εύκολη περίπτωση΄

Στο Νησί αναφέρουν πως και η Λέστερ χρειάζεται έναν αριστερό μπακ, μετά την πώληση του Μπεν Τσίλγουελ στην Τσέλσι. Οι «αλεπούδες» ακόμα δεν έχουν συνδεθεί με τον Γιαννούλη, αλλά τα αγγλικά ΜΜΕ πιστεύουν πως θα παρακολουθήσει τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ