Φαν ντε Μπέεκ για Ρεάλ Μαδρίτης : «Ήταν όλα έτοιμα για να πάω»

Φαν ντε Μπέεκ για Ρεάλ Μαδρίτης : «Ήταν όλα έτοιμα για να πάω»

Το νέο απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι έφτασε πάρα πολύ κοντά, στην μετακίνησή του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ντόνι Φαν ντε Μπέεκ είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών καθώς αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 40 εκατ. ευρώ. Ο 23χρονος μέσος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «κόκκινους διαβόλους», το οποίο θα είναι σε ισχύ μέχρι το 2025.

Ο διεθνής Ολλανδός, έπειτα από τα συναισθήματα του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, αποκάλυψε ότι είχε συμβεί με την Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, είπε ότι ήταν έτοιμος να ανακοινωθεί, ωστόσο κάτι δεν πήγε καλά και δεν έγινε ποτέ.

Αναλυτικά, είπε στο «De Telegraaf» ότι: «Όπως γνωρίζετε, όλα ήταν έτοιμα για να φύγω για τη Ρεάλ Μαδρίτης και οι δύο σύλλογοι είχαν έρθει σε συμφωνία, όμως, για κάποιο λόγο δεν έγινε ποτέ αυτή η μεταγραφή. Στην αρχή νιώθεις θυμωμένος και αναρωτιέσαι τι είδους ευκαιρία ήταν και αν θα υπάρξει άλλη ποτέ στο μέλλον. Αυτό που πιστεύω είναι πως οι παίκτες που υποτίθεται να φύγουν, κατέληξαν να παραμείνουν και αυτός ήταν ο λόγος που η Ρεάλ Μαδρίτης απομακρύνθηκε τελικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ