Πογκμπά : Απαιτεί ίδιο μισθό με του Σάντσες

Πογκμπά : Απαιτεί ίδιο μισθό με του Σάντσες

Ο Πολ Πογκμπά δεν ενθουσιάστηκε από τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στη Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκοπεύει να ζητήσει αύξηση απολαβών για να πλησιάσει τον μισθό του Χιλιανού εξτρέμ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια από τις κορυφαίες μεταγραφές που έχει κάνει ποτέ, καθώς αναμένεται ακόμη κι εντός της ημέρας να ανακοινώσει τον Αλέξις Σάντσες.

Η μεταγραφή του Χιλιανού μεσοεπιθετικού έχει ενθουσιάσει άπαντες στην αγγλική ομάδα, διότι θεωρούν πως θα την ανεβάσει ακόμα ένα επίπεδο. Όμως ο Πολ Πογκμπά φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη και δεν είδε με καλό μάτι την επικείμενη μεταγραφή του Σάντσες, απαιτώντας να διπλασιαστούν οι απολαβές του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σούπερσταρ μόλις έμαθε πως ο Σάντσες θα αμείβεται με 450.000 ευρώ την εβδομάδα, ενοχλήθηκε και φέρεται έτοιμος να απαιτήσει μαζί με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Ο Πογκμπά αυτή τη στιγμή λαμβάνει 226.000 ευρώ τη βδομάδα, όμως θέλει να φτάσει στον αντίστοιχο αριθμό του Χιλιανού νέου αποκτήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ